top of page

Kuinka ottaa Google Discover käyttöön?


Google Asiakaspalvelu Yhteystiedot
Google Asiakaspalvelu Yhteystiedot

Kuten ehkä jo tiedätkin, me kaikki elämme nykyään maailmassa, jossa kaikki toimii tekniikan ja Internetin avulla. Nämä kaksi elementtiä helpottavat toimintaamme merkittävästi tarjoamalla käyttäjille suuren määrän työkaluja ja palveluita. Vaikka käytettävissä on lukuisia sovelluksia, sinun tulee valita Google ennen muita.


Tämä johtuu siitä, että tämä ohjelmisto on yksi parhaista ja hyödyllisimmistä. Se on hakukone, jonka avulla voit etsiä tietoja, rekisteröidä tuotemerkkisi verkossa, oppia lisää eri aiheista, pysyä ajan tasalla ajankohtaisista tapahtumista jne. Tämän vuoksi sinun tulee muistaa oppia lisää siitä, miten tämä alusta ja sen ominaisuudet toimivat Google tuki tiimi avustuksella mahdollisimman pian.


Toinen syy, miksi sinun pitäisi valita tämä sovellus, on se, että siinä on huippuluokan turvajärjestelmä, joka suojaa tietosi vastaavasti. Kaikki nämä tekijät auttavat sinua saavuttamaan sopivimmat tulokset vaivattomasti.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava hakukone, kuten Google, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.


Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Voit ottaa Google Discoverin käyttöön muutamalla muulla tavalla. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti ymmärtääksemme paremmin:


  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google ohjelmisto valitsemassasi laitte essa

  • Kun pääikkuna avautuu, napauta profiilikuvakuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa

  • Eteesi tulee ponnahdusikkuna, valitse Asetukset painike

  • Sinulle tarjotaan uusi luettelo vaihtoehdoista, napauta Yleiset välilehteä

  • Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä uudella sivulla Discover kohdan vieressä olevaa liukusäädintä oikealle

Ota yhteyttä Google asiakaspalvelu numeroomme, jos sinulla on kysyttävää tästä sovelluksesta


bottom of page